Új mértékadó kötet az esküvői piacon

Megjelent az Esküvők Tudástára - Útmutató a tökéletes esküvőhöz című kötet, melynek célja, hogy konkrét segítséget nyújtson az Ifjú Pároknak a Nagy Nap szervezéséhez. A könyv végigvezeti a házasulandókat a szolgáltatók kiválasztásától az esküvő napjáig. A szerző, Tóth Béla vőfély több mint száz esküvő tapasztalatát könnyed humorral, lényegre törően tálalja.

Az Esküvők Tudástára - Útmutató a tökéletes esküvőhöz című könyv kifejezetten a magyar esküvők alapján íródott, konkrétan a magyar szokásjogokat, hagyományokat és a hazánkban tapasztalható esküvői trendeket elemzi és mutatja be közérthetően. Célja, hogy a házasulandó párok minden megfelelő információval rendelkezzenek, és ezek tudatában tudják megszervezni a Nagy Napot.

A kötet lényegre törően, de mégis minden fontos részletre kitérően taglalja, hogy milyen kritériumok alapján érdemes esküvői helyszínt választani, milyen menüt, milyen mennyiségben célszerű rendelni. Ugyancsak konkrét tanácsok olvashatóak az Esküvők Tudástárában a megfelelő zenekar vagy lemezlovas, a fotós és videós kiválasztásától az alkalmas vőfély és ceremóniamester felkérésén át a kellő dekorációig és virágokig.

A kötetben olvashatóak gyakorlati tippek az Ifjú Pár ruhaválasztásáról, az esküvői játékokról és a hagyományokról. Az Esküvők Tudástára részletes segítséget nyújt a Nagy Nap megszervezésében a vendégvárástól a kikérő/búcsúztatón át egészen az éjféli vacsora felszolgálásáig. A fejezetek végén elkövetett hibákat is olvashatunk, így az Ifjú Pár ezeket már biztosan figyelembe veheti a saját esküvőjén.

A könyv az esküvőjüket szervezni kezdő Ifjú Pároknak igazi mankót nyújt. Bővebb információ: http://eskuvoktudastara.hu/

A szerző, Tóth Béla, fiatalos, modern vőfélyként a könyv megjelenéséig több mint száz esküvőn segített az Ifjú Pároknak tökéletessé tenni a Nagy napot. Minden esküvőn előfordulhatnak nem várt, spontaneitást igénylő problémák, de a legtöbb gondot, a gyakran előforduló hibákat meg lehet előzni és a szerző ezeket gyűjtötte egy kötetbe kiegészítve azok megoldásaival.

"Habár elsősorban a hagyományok napjaink, XXI. századi szerinti értelmezését pártolom, úgy vélem, az Esküvők Tudástára a modern, városi esküvőt és a vidéki sátras lakodalmat óhajtó Pároknak is sok fontos információt ad. Igyekeztem összefoglalni az évek folyamán felhalmozott tapasztalatot, tudást, hogy igazán olyanná válhasson a Nagy Nap a Pároknak, ahogy azt megálmodták. Mégis csak életük egyik legfontosabb napjáról van szó, javasolt, hogy jól fel tudjanak készülni erre, ehhez nyújt segítő kezet az Esküvők Tudástára."

http://www.bulvaros.hu/cikk/uj-mertekado-kotet-az-eskuvoi-piacon-cc15o2